Handelsbetingelser

Priser
Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms, medmindre andet er angivet.
Der tages forbehold for tastefejl og lignende!

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Jaxx.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. I tilfælde af at du fortryder dit køb, skal du meddele os dette. Det kan du fx. gøre på mail til Jaxx@Jaxx.dk. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage pakken, uden en forudgående aftale om dette.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. 

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket 
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af 
varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. 
Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvordan udregnes værdiforringelsen?

Hos Jaxx.dk finder vi værdiforringelsen som forskellen mellem den pris varen er købt til, og den pris vi vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse. Vi tager udgangspunkt i den gensalgsværdi varen har når vi modtager den.
Det er en stor fordel både for dig som kunde og os som butik, at du passer godt på både varerne og deres emballage, når du ønsker at returnere noget.  

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Jaxx.dk
ATT.: Jacob Schougaard
Mellemvang 15 KL
2970 Hørsholm
 
Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret varens stand.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
 
Reklamationsret

Vi gør altid alt hvad vi kan for at vores kunder er glade for de køb de har gjort hos os. Derfor prioriterer vi reklamationer meget højt. 

Når du handler på Jaxx.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:

Jaxx.dk
ATT.: Jacob Schougaard
Mellemvang 15 KL
2970 Hørsholm
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Håndtering af persondata
For at du kan indgå aftale med os på Jaxx.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Schougaard Import som er selskabet bag Jaxx.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Jaxx.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Jaxx.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Schougaard Import via e-mail Jaxx@Jaxx.dk.


Fragt og levering


Vi sender fortrinsvist med Post Danmark. Vi sender pakker mandag og torsdag. Har du bestilt inden onsdag  eller søndag kl 18 kommer din pakke afsted den næste dag.

Når du køber stænger eller andet hvor pakken bliver længere end 120cm vil der blive sendt med GLS. Det koster 160,- og du vil få besked på mail når din pakke er klar til afhentning på nærmeste pakkeshop.

Alle priser på fragt og forsendelse er den pris vi selv giver. Der bliver ikke lagt noget forsendelses gebyr eller andre omkostninger på. Tværtimod så er papkasser, kuverter, tape, ekspedition og håndtering helt gratis!

Vi bruger så vidt det er muligt genbrugspapkasser, som vi fx har fået leveret varer i, til forsendelser. Dette fordi det ganske enkelt er nemmere og billigere for os samtidigt med at vi selvfølgelig er meget glade for at kunne være gode ved miljøet.

Kontakt os venligst på forhånd hvis du vil have sendt til en adresse udenfor Danmark.

Onlin dispute resolution:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Brug evt dette link i forbindelse med uenigheder vedrørende handler på denne side.